AKIBAT LUPA DIRI, WA KENA LAGI BEB !!!

Assalamualaikum bro !

Entry kali ni ada kait mengait dengan entry wa sudah kena beb !!! hu,hu...

Rupa-rupanya wa ni memang jenis tak serik bro ! Insaf sat jer lepas tu buat balik 'benda-benda' tak elok tu... nak buat camna bro, dah inilah perangai wa...dah sebati tu brooo...wa rasa payah sangat nak ubah memandangkan dah bertahun-tahun wa buat perangai ni...

Biasalah bro, wa akan buat perangai bila wa rasa line begitu clear...kalau wa tahu ada 'orang yang skodeng' wa, siang-siang lagi wa tak buat perangai macam ni bro... tapi, sebab wa rasa 'line clear' lah wa nekad, apalah salahnya sesekala wa jadi 'nakal'...he,he...

Tapi bro, 'langit tak selalunya cerah'... agakkan wa silap waktu tu... Wa terkantul untuk kali yang ke 10 !.... wa kena lagi beb !!! Tah kat mana diorang ni skodeng wa, wa pun tak tahu ! Sehinggalah tengahari semalam, wa terima satu sampul dari posmen... Bila wa bukak, wa pasrah bro... kali ni wa mengalah...macam yang wa cakap sebelum ni, "wa kena lagi beb !"...... Kali ni salah laku wa dicatat, diperinci... masa, tempat, dan yang membuatkan wa tersentak gambar salah laku wa turut diabadikan sebagai bukti !

Wa nak kata apa lagi bro ?... yang pastinya, ini kali kedua wa insaf seketika... Tapi wa percaya, wa akan terus-terusan lakukan dan ulangi kesilapan yang sama, sebabnya..... 'manusia kan mudah lupa'.... hu,hu....

SURAT SALAH LAKU a.k.a NOTIS SAMAN YANG WA TERIMA TENGAHARI KELMARIN...
KESALAHAN : PANDU LAJU DI KM 20.8 JALAN KANGAR - PADANG BESAR


BUKTI KUKUH....
YANG PALING WA TAK TAHAN SIAP CAPTURED 'PUNGGUNG' EXO WA TU...

13 comments:

tak pasal2 dah kena. sabor je la:p

:miss cik ::

tak pasal2 dah kena. sabor je la:p

:miss cik ::

welcome inchek dan cik.... sabo,saboo.... smlm kena lagi... kali ni saman parking plak ! hu,hu...

Meen'z said...

setinggi2 tahniah diucapkan..hehe ;)

sampai hati...hu,hu... takziah lah meen'z...waaaaa !

Gaara said...

sabor bro..:-)

welcome gaara ! thanks... mmg kena sabar bro.. harap2 takder yang ke 2,3,4..bla,bla.. hu,hu

puteraduyong said...

hati hati lain kali.... :)

sabar itu separuh daripada iman..hehe.. dah folo blog nie kalo sudi folo lah balik yerBE-nuffnang-bertambah-lagi

welcome puteraduyong ! yolaaa... lain kali pokcik hati2 yo nak...he,he..

welcome josrevalution ! apa ke payah nak mnyebut nama hang ni...he,he.. done, i followww gak...

yatie Awang said...

wahh...yg ke 10 kali tuuu....ihs ihs ish....memang manusia mudah lupa hehehe...

welcome yatie awang ! pmbetulan...yg ke 11 (tmbh 1 saman parking..hu,hu.... mmg saya mdh lupa dan kdg2 jd org yg 'pelupa'..he,he..