PERGHHH, TANGKAP LELEH BRO !!!

Assalamualaikum bro...

Lama dah aku tak buat posting pasal kereta... Yelah, apa-apa yang berkaitan kereta.... kalau tengok pada kategory 'myspyshotsources' pun dok ada 4 posting ajer since July 2009... Kali terakhir rasanya pada 9 Julai 2009 yang lepas... Masa tu aku buat story pasal WAJA-LANCER ??? antara tajuk yang paling banyak menyumbang kepada 'kesibukkan & kesesakkan traffik' blog aku... Cukup ramai yang nak tahu pasal Waja Replacement masa tu...

So, untuk posting kali ni aku pilih model terbaru dari Proton, yang pada asalnya hanyalah sebuah kereta konsep... So, tanpa membuang masa lagi aku nak memperkenalkan pada korang semua...Proton Tuah a.k.a Proton Espire yang mantap dan cun melecun ni !!! Boleh layan gambar jerlah pasal terlalu sedikit info berkaitan model baru ni... Tapi kalu hangpa pi tinjau kat website Proton dah ada dah info serba sedikit pada ruangan Concept Car...

Layaaaannnnn !!!.....








credit to : http://paultan.org/2011/03/11/proton-tuah-concept-spotted-on-the-elite-highway/

2 comments:

c-ma said...

waauuu...canteknyer model proton terbaruuu...

mmg cantik ! insyaallah akan jadi kenyataan !